29157 entry daha
  • (bkz: #164117887)
    (bkz: #164112897)

    lcw'den ayakkabı alan adam burada yatırım tavsiyesi veriyor amk soxayım böyle ortama. fon alın diyen arkadaş haklı, iyi yönetilen fonları yenemezsiniz. hisse seçmenin full time bir iş ve grup çalışması olmasını geçtim, işi bu olanların bir kısmı bist100 endeksini bile yenemiyor, siz öyle finansal rapor okuyarak yapamazsınız yani bunları. öyle dolar bazında 2x 3x yapmak diye bir şey yok uzun vadede. dünyanın en iyi yatırımcılarından biri olan warren buffet'ın yıllık getirisi %20 civarı. bu getiriyi 20 yıl yapınca dolar milyarderi oluyorsunuz, burada atıp tutan dallamaları okurken aklınızda bulunsun.

    bist 2 3 yıldır eşi benzeri görülmemiş bir bull market yaşıyor, bir laf vardır everyone is a genius in a bull market diye. bunun aynısını her döngüde cryptoda da görüyoruz. özellikle yüksek betalı hisselere yatırım yapan insanlar çok kazandı bu dönemde, ama bu sonsuza kadar gitmeyecek. düşerken o hisseler de daha fazla düşecek. iyi hisse seçtiğiniz için değil çok risk aldığınız için çok para kazandınız, ve o parayı devran dönünce geri kaybedeceksiniz.

    edit: camper da alıyorum onu niye yazmıyosun diyip bloklamış. camper ne amk sjdjsd görün arkadaşlar size yatırım tavsiyesi veren çulsuzları.
281 entry daha
hesabın var mı? giriş yap