4 entry daha
  • yıllarca, kurulduğu 1800'lerin başından beri bu ülke kalite ortalamasının çok üzerinde insanlar yetiştiren harp okullarını savunurken militarist bir yavşak ilan edildim.
    şimdi insanlar anlıyor ki harbiye'nin irtica ve din istismarıyla beyni kirletilmemiş mezunları gerçekten parmak ısırtacak kalitede insanlar.

    bu insanlar aylarca sefere çıkıp ailesinden uzak kalıyor. dağlarda aylarca duş bile alamadan yaşıyor. hayatları boyunca çok ağır şartlarda yaşıyor ve karşılaştıkları muamele "bu kadar askeri tesisi hakediyor mu la bu subaylar" oluyor.

    evet ediyorlar, sen tükettiğin oksijeni, onların o tesisleri hakettiği kadar haketmiyorsun ama.

    binlerce askeri öğrenci bu kurumlardan tasfiye edilirken liberalcikler "orası askeriye, ağlamayın" derken, cemaat yapılanmasından yakındığımız için zamanın cemaatin koalisyon ortağı (bugün ağzından fetö'yü düşürmeyenler) dinciler de "hadi oradan" çekiyordu bize. ulan bir kez de başınıza musibet gelmeden aklınız başınıza gelsin.

    ek: evet, şu stüdyoda 6 komutan efendi bir şekilde konuşarak herkesi kendine hayran bıraktı 2 gün önce, şimdi stüdyoda siviller var ve konuşma karman çorman hale geldi.

    ek2: semih çetin gururdan göğüs kafesimi parçalamakta an itibariyle. adam resmen ayrıştırıcı tutumlara karşı teker teker sallıyor. karşı taraf sus pus.
146 entry daha
hesabın var mı? giriş yap